P.E. PULIDO BRASILIA RECT.

1508.66 грн.
старая цена: 1774.89 грн.
Страна пр-тель:
Испания
Фабрика:
Alaplana
Дина:
1200
Ширина:
1200
Толщина:
10
Кол-во:
м2