CR.LUX ICEBERG WHITE

1497.33 грн.
старая цена: 1761.57 грн.
Страна пр-тель:
Испания
Фабрика:
PAMESA
Дина:
600
Ширина:
1200
Толщина:
10
Кол-во:
м2