MITO 73 GREY 011 Компакт 3/6 + кришка поліпр.

1449.33 грн.
старая цена: 1610.37 грн.
Страна пр-тель:
Польша
Фабрика:
Cersanit
Дина:
300
Ширина:
570
Высота:
800
Кол-во:
шт