FLORA ПРЯМОКУТНИКИ фриз

44.91 грн.
старая цена: 49.90 грн.
Страна пр-тель:
Украина
Фабрика:
OPOCZNO UA
Дина:
25
Ширина:
450
Толщина:
8
Кол-во:
шт
Flora