34864000 GRT SmartControl Душова система на 3 виходи, квадратна, 310 (1 сорт)

35955.00 грн.
Страна пр-тель:
Германия
Фабрика:
Grohe
Дина:
43
Ширина:
158
Высота:
158
Кол-во:
шт
Grohtherm SmartControl