729560000 Rotexa Комплект подовжувачiв сифона д/ванни (1 сорт)

925.00 грн.
Страна пр-тель:
Германия
Фабрика:
Kludi
Дина:
450
Ширина:
105
Высота:
80
Кол-во:
шт