15758000 Ecostat S Зовнішня частина термостата (1 сорт)

31609.00 грн.
Страна пр-тель:
Произведено в EU
Фабрика:
HANSGROHE
Дина:
80
Ширина:
150
Высота:
150
Кол-во:
шт