CR.SANTORO CREAM (FAM 004/LEVIGLASS RECT)

2574.90 грн.
Страна пр-тель:
Испания
Фабрика:
PAMESA
Дина:
600
Ширина:
1200
Толщина:
11
Кол-во:
м2