ZMAN 127 NO Ручка девіватора, чорний мат (1 сорт)

Уточните
Страна пр-тель:
Произведено в EU
Фабрика:
Paffoni
Дина:
212
Ширина:
30
Высота:
30
Кол-во:
шт