Elisabeta
Elisabeta Cersanit Elisabeta Cersanit фото 1 Elisabeta Cersanit фото 2

ELISABETA БЕЖ 30x45 Elisabeta Cersanit
ELISABETA БЕЖ 30x45
Страна пр-тель:
Польша
Фабрика:
Cersanit
Длина:
30 см
Ширина:
45 см
тип:
Глянцевый
Кол-во:
м2
175.41 грн.
ELISABETA БРАУН 30x45 Elisabeta Cersanit
ELISABETA БРАУН 30x45
Страна пр-тель:
Польша
Фабрика:
Cersanit
Длина:
30 см
Ширина:
45 см
тип:
Глянцевый
Кол-во:
м2
184.41 грн.
ELISABETA ДЕКОР МОДЕРН 30x45 Elisabeta Cersanit
ELISABETA ДЕКОР МОДЕРН 30x45
Страна пр-тель:
Польша
Фабрика:
Cersanit
Длина:
30 см
Ширина:
45 см
тип:
Глянцевый
Кол-во:
шт
72.81 грн.
ELISABETA ПАННО КВІТКА 45x60 Elisabeta Cersanit
ELISABETA ПАННО КВІТКА 45x60
Страна пр-тель:
Польша
Фабрика:
Cersanit
Длина:
30 см
Ширина:
45 см
тип:
Глянцевый
Кол-во:
шт
132.21 грн.
ELISABETO БЕЖ 33,3x33,3 Elisabeta Cersanit
ELISABETO БЕЖ 33,3x33,3
Страна пр-тель:
Польша
Фабрика:
Cersanit
Длина:
30 см
Ширина:
45 см
тип:
Кол-во:
м2
179.91 грн.
ELISABETA ФРИЗ КВІТКА 7x45 Elisabeta Cersanit
ELISABETA ФРИЗ КВІТКА 7x45
Страна пр-тель:
Польша
Фабрика:
Cersanit
Длина:
7 см
Ширина:
45 см
тип:
Кол-во:
шт
41.31 грн.
ELISABETA ФРИЗ МОДЕРН 4,2x45 Elisabeta Cersanit
ELISABETA ФРИЗ МОДЕРН 4,2x45
Страна пр-тель:
Польша
Фабрика:
Cersanit
Длина:
4.2 см
Ширина:
45 см
тип:
Кол-во:
шт
39.51 грн.