IMBALLO CASSA 1200x2780 пакунок

7825.50 грн.
старая цена: 8695.00 грн.
Страна пр-тель:
Италия
Фабрика:
MIRAGE
Дина:
1200
Ширина:
2780
Толщина:
20
Кол-во:
шт